Katalog

Omogućeni filteri:

    Promocije

    Novi proizvodi

    Noževi i pribor Ima 311 proizvoda.

    Podkategorije

    • Setovi noževa
    • Dick Serie 1778

      1778, Jubilarna serija
      Zaštićeni proizvodni proces u koji su uključeni ručni rad - sve to čini noževe serije 1778 prilično jedinstvenima. Svaki završni nož je umjetničko djelo, koje zahtijevaju više od 45 različitih operacija za njegov završetak.

      Jezgra tih izvanrednih noževa u isto vrijeme drži tajnu njihove kvalitete: tanki sloj visoko kvalitetnog Alloy 'Double X VG 12' ugljičnog čelika. Na temelju posebne formule koja seže od osnivača tvrtke, ovaj nož sadrži sastojke kao što su kobalt, mangan i molibden. Rezultat je da svi noževi iz 1778 serije imaju elastičnu jezgru, zajedno s ekstremnim stupanjem tvrdoće (vrijednosti od 61 ° HRC). To je kombinacija koja pruža ne samo neusporedivo fino i glatko rezanje, također znatno produljuje radni vijek oštrici. Kao što je ugljični čelik podložan na koroziju i nije neutralan u smislu okusa, jezgra noža je u sendviču između slojeva visoko kvalitetnog čelika.

      Kao što je obično slučaj s prvoklasnim proizvodima, većina posla obavlja se ručno. Ručke su izrađene od odabranog šljivinog drva, na temelju kojeg je svaki nož unikatni primjerak. Noževi su proizvedeni korak po korak od strane stručnjaka obrtnika i oštrice pažljivo nabrušene. To rezultira kvalitetom koju možete vidjeti i dodirnuti - za cijeli životni vijek noža.

    • Dick Serie 1893

      1893, inovativna Damask serija noževa

      Ako riječ 'ekskluzivno' do sada nije postojala, bilo bi je nužno izmisliti za seriju noža 1893. Ultra-fini Damask čelik sastoji se od 67 slojeva - samo pogled na njega govori da je nešto jedinstveno ispred vas.
      Izrađen od posebnog VG10-33 slojevitog čelika, daje ovoj seriji neku jedinstvenost. Posebna ekološki tehnika otkriva svaku trunku čelika u svoj ​​svojoj ljepoti. Još jedna značajka čini 1893 serija je apsolutno nezamjenjiva je činjenica je najljepši Damask čelik korišten i za spoj drške i oštrice i na kraju ručke noža. To ne bi bilo moguće bez pomoći najmodernije i složene laserske tehnologije.
      Kao i čelično tijelo, ručka je također remek-djelo zanata izrade noževa. Apsolutno je vodonepropusna i čvrsta u ruci, ne izlučuje ​​vlagu i odgovara najvišim higijenskim standardima. High-tech materijal koji nije zaljepljen ili zakovan zakovicama, nego formiran sloj po sloj. Rezultat je površina koja daje dojam kože, a počiva tiho i fleksibilno u ruci. Naziv serije je utisnut na nožu patentiranom metodom, a izgleda kao vodeni žig koji daje nožu završni optički touch.

    • Dick Premier WACS

      Friedr. Dick postavlja nove standarde u rezanju kovanim noževima. Jedinstven u sektoru kovanih kuharskih noževa, Friedr Dick sada predstavlja svoje vrhunske kuharske noževe serije s antibakterijskim neljepljivim premazom, poliranim rubom za savršeno rezanje. Premier WACS je jedinstveni sastav sa higijenski neljepljivim premazom i dragocjenom ručkom sa sedefnim izgledom.

      Serija noževa Premier WACS, razvijena je u suradnji sa  Svjetskom udrugom kuhara.

    • Dick Serie 1905

      U 1905 Njemački proizvođač noževa Friedr. Dick razvio seriju noževa s estetskim metalnim prstenovima oko drške. Zamijenio je tezu o prethodno zajedničkim zakovicama koje su se koristile za montiranje ručke na čelik od noža. Friedr. Dick je osnovan u Esslingenu 1778, nakon više od 225 godina i još uvijek je u vlasništvu obitelji poduzeća. Maksimalna kvaliteta i optimalno rukovanje, dizajnirani sukladnom ergonomskim zahtjevima za profesionalce, čine Dick proizvodi vodeći brand za profesionalne kuhare diljem svijeta.

      Poseban dizajn 1905 i time dodatno potrebne specijalne tehnike su razvijeni od strane Friedr. Dick-a. I tada i sada noževi serije 1905 su zadivljujući zahvaljujući svojem iznimnom izgledu. Moderni materijali i proizvodni procesi koriste se i danas. U simetričnosti čelika prstenja neodvojivo povezani s plastičnom ručkom, koristeći jedinstvenu tehnologiju. Sječivo je odlično naoštreno i nož uživa savršenu ravnotežu, a sužava se na vrhu. To ne ide bez napomene da je oštrica izrađena od najkvalitetnijeg nehrđajućeg Njemačkog čelika XCrMoVMn, preferiranog od renomiranih kuhara.

      Fino raspršene martenzitna struktura se proizvodi (s tvrdoćom od preko 60 HRC) zahvaljujući hi-tech procesom očvršćivanja na temperaturi od oko 1950 ° C, a kriogenski tretman na niskim temperaturama od -190 ° C te ciljano kaljenje u nekoliko faza na cca 392 ° C stvara jedinstveno, dinamičano i oštro sječivo. Tijekom tog procesa, tvrdoća je pažljivo smanjena na 55HRc. Ova tvrdoća je potrebana, jer to jamči oštrinu i zadržavanje oštrine i tako olakšava brušenje. Kombiniranje dvaju zahtjeva na uravnotežen način je umjetnost. Na kraju vrlo iskusni majstori dodaju savršenu oštrinu nožu ručnim brušenjem.

    • Dick Premier Plus

      DICK PREMIER

      F.Dick premier linija nudi užitak rezanja za najzahtijevnije. 

      • Dugi vijek trajanja kroz visoko kvalitetni nehrđajuči čelik , ledeno hlađen kroz najprogresivniju tehnologiju  topliske obrade
      • Laserski testirana geometrija rezne plohe, jako efektivna oštrica do poliranog ruba
      • široki prostor za prednji prst
      • Ručka izrađena od visokokvalitetne plastike sa glatkim spojevima radi bolje higijene
      • Savršen balans
      • Ergonsomska drška
    • Dick PREMIER PLUS GO...
    • Dick Red Spirit

      Red Spirit, inspirativna serija
      Friedr. Dick je ponosan predstaviti nož serije "Red Spirit", nož koji je inspiriran azijskom umjetnošću, proizveden njemačkom preciznošću i tradicionalnim proizvodnim metodama u kombinaciji s najmodernijom tehnologijom.

    • Dick PINK Spirit
    • Dick ActiveCut

      Nož serije ActiveCut - Izrađen u Njemačkoj - kovan od visoko kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Dobro oblikovana i ergonomski dizajnirana ručka u potpunosti izrađena od plastike neprimjetno je spojena s oštricom. Nož je savršeno uravnotežen i leži udobno u ruci. Dvostruko brušen osigurava iznimnu oštrinu.

    • Dick SUPERIOR

      Superior, tradicionalna serija
      SUPERIOR-serija je dizajnirana za profesionalne korisnike. Kombinacija ovog klasičnog, bez vremenskog dizajna i laganu zakovicama spojenu ručku čine ovaj rezni alat, nož koji zadovoljava visoke zahtjeve kvalitete.

    • Dick ProDynamic

      ProDynamic, light serija
      ProDynamic noževi su dizajnirani za korištenje u svim područjima kuhanja. Njihova higijenski bezprijekorna drška od čvrste plastike i njihova kvaliteta oštrice čine ove noževe visoke klase s modernim dizajnom.

    • Dick VIVUM

      Ovi jedinstveni noževi kombiniraju prirodan izgled s ekstremnom oštrinom: elegantna i posebno oblikovana drška od drveta breze dolazi zajedno s najkvalitetnijim čelikom za noževe i modernim dizajnom oštrice.

    • Dick DARKNITRO
    • Noževi za sir
    • Ostali pojedinačni noževi
    • Oštrači noževa
    • Držači, stalci i...
    • Victorinox noževi sa...
    • Victorinox kovani noževi
    • Pribor za jelo
    po stranici
    Prikazuje 25 - 36 of 311 stavki
    Prikazuje 25 - 36 of 311 stavki
    • Moguće plaćanje kreditnim karticama MasterCard Maestro Visa Diners Club
    • Sigurnost kupnje jamči