Taidea TG1202 kuhinjski oštrač noževa

13828

Novi proizvod

  • Dva koraka brušenja - grubi i fini 
  • Jedinstven dizajn kotača za oštrenje, prikladan za oštrenje naprijed - nazad
  • Klasični model i ukras od nehrđajućeg čelika naglašava moderan kućni stil
  • Podloška od nehrđajučeg čelika s EVA neklizajućom podlogom osigurava sigurno oštrenje

Tehnički podaci:

  • Materijal za brušenje: 360#dijamant; 600#dijamant; 1000#keramika
  • Opseg tvrdoće noža (HRC): HRC≤65°
  • Oštrina: ≥50°
  • Životni vijek: ≥6000 oštrenja
  • Dimenzije: 180*58*48 mm
  • Težina: 279 g

Namjena za: Kineski noževi, japanski noževi, europski noževi, noževi Damask, noževi za kruh

Više detalja

Ovaj proizvod je rasprodan

19,78 € s PDV-om

Dodaj u listu želja

Više informacija

Upute za korištenje:

1.Postavite oštrač noževa na stabilnu površinu kada se koristi. Ispunite jedan ili oba od sljedećih koraka, ovisno o tome koliko je tup nož.


Korak 1: Grubo izoštravanje (dijamantni kotači 360 granulacija):
Ovo koristite samo ako je vaš nož jako tup. Koristeći lagani pritisak prema dolje, vucite oštricu od drške do vrha oštrice. Ponovite tri puta. Ovaj postupak ponovite svakih šest mjeseci ili ranije ako je potrebno.

Korak 2: Finije izoštravanje (dijamantni kotači 600 granulacija):
Ovo koristite za normalno izoštravanje Vašeg noža. Koristeći lagani pritisak prema dolje, vucite oštricu od drške do vrha oštrice. Ponovite tri puta. Ovaj postupak ponovite svakih 3 - 6 mjeseci ili ranije ako je potrebno.

Korak 3: Fino brušenje (keramika 1000 granulacija):
Uvijek završite sa ovim postupkom kako bi se uklonile neravnine koji proizlaze iz grubog postupka oštrenja. Laganim pritiskom vucite oštricu kroz keramičke šipke do pet puta. Ovaj korak možete koristiti češće te na njemu održavati oštricu noža. Preporučljivo je otprilike jednom tjedno.
Nakon korištenja oštrača, pažljivo obrišite oštricu noža vlažnom krpom ili isperite pod tekućom vodom i obrišite suhom krpom.

Oprez:
Ne koristite brusač noževa za oštrenje nazubljenih oštrica ili škare.
Ne stavljajte oštrač u perilicu ili ga potopati u vodu.
Keramičke šipke mogu promjeniti boju, ali to je normalno.

Recenzije

Napiši osvrt

Taidea TG1202 kuhinjski oštrač noževa

Taidea TG1202 kuhinjski oštrač noževa

  • Dva koraka brušenja - grubi i fini 
  • Jedinstven dizajn kotača za oštrenje, prikladan za oštrenje naprijed - nazad
  • Klasični model i ukras od nehrđajućeg čelika naglašava moderan kućni stil
  • Podloška od nehrđajučeg čelika s EVA neklizajućom podlogom osigurava sigurno oštrenje

Tehnički podaci:

  • Materijal za brušenje: 360#dijamant; 600#dijamant; 1000#keramika
  • Opseg tvrdoće noža (HRC): HRC≤65°
  • Oštrina: ≥50°
  • Životni vijek: ≥6000 oštrenja
  • Dimenzije: 180*58*48 mm
  • Težina: 279 g

Namjena za: Kineski noževi, japanski noževi, europski noževi, noževi Damask, noževi za kruh

30 ostali proizvodi u istoj kategoriji:

  • Moguće plaćanje kreditnim karticama MasterCard Maestro Visa Diners Club
  • Sigurnost kupnje jamči