Kategorije

Promocije

Novi proizvodi

Pregledani proizvodi

Marke Postoje 175 marke

po stranici
Prikazuje 157 - 168 of 175 stavki
  • TJEP

    0 proizvoda

  • Topex

    Topex je Poljski brand fokusiran na zadovoljstvo kupaca  što znači da svi proizvodi podliježu testovima kvalitete, stalno uvođenje novih proizvoda u ponudu sa dobrim odnosom cijene i kvalitete. Odličan alat za sve kućne majstore.

  • Trevi

    0 proizvoda

  • Triangle

    Triangle - Kuhinjska pomagala i pribor za dekoraciju hrane

  • Verto

    VERTO je brend koji brzo zaradi priznanje i dobro mišljenje među kupcima. Cijenjen je od strane "Uradi sam" entuzijasta za njegovu kvalitetu u odnosu na cijenu.
  • VICTORINOX

    Victorinox proizvodi svojom kvalitetom oduševljavaju svijet već preko 135 godina. Svjetsku slavu stekli su džepnim nožićem koji je oprema američkih vojnika, papine postrojbe i straže te mnogih drugih. Svojom kvalitetom izrade, prepoznatljivog dizajna i velikim mogućnostima upotrebe prihvaćen je u različitim aktivnostima.

  • Victorinox Swibo

    Victorinox Swibo linija je dostupna od 2014. godine. Inače Swibo linija je svjetski poznata po svojoj kvaliteti, a Victorinox ju je uvrstio u svoj asortiman kada je 2013. godine preuzeo švicarsku marku Wenger. Prije su noževi bili poznati pod nazivom Swibo - Wenger.
    Prepoznatljivi su po dršci koja je isključivo narančaste boje. Tvrdoća čelika je od 56-58HRC.

  • Villager

    Ime Villager se od 2005. godine vezuje za proizvode vrhunske kvalitete i pristupačnih cijena namijenjene hobi i poluprofesionalnim korisnicima. Paleta proizvoda Villager obuhvaća pažljivo odabrane artikle – alate za domaćinstvo i vrt testirane u realnim uvjetima koji ispunjavaju najviše standarde pouzdanosti i odgovarajuću opremu potrebnu za njihovu sigurnu upotrebu. Prateći najnovije trendove, Villager u svom asortimanu zastupa inovativna rješenja i ergonomski dizajnirane proizvode sa praktičnim funkcijama za olakšan rad. Uz mrežu servisa dostupnu sadašnjim i potencijalnim korisnicima asistencija i rezervni dijelovi su na dohvat ruke, a dugovječnost proizvoda zajamčena.

  • Vorel

    VOREL – alati za korisnike koji cijene ergonomiju i dobru cijenu. Savršeni su alati za uradi-sam poslove. Marka je karakterizirana ravnotežom između kvalitete i cijene. Ponuda uključuje širok raspon alata za konstrukcije i uradi-sam poslove, alata za mjerenje i električnih alata, kao što i pribora za vozila. 

  • VOX electronics

    VOX electronics je prepoznatljiv brand za potrošačku elektroniku i male kućanske aparate, rođen 2003. godine. Tvrtka posluje na globalnoj razini, sa sjedištem u Europi, u Beogradu.

    VOX electronics je međunarodni brand koji je okupio tim vrhunskih stručnjaka iz različitih zemalja širom svijeta iz oblasti kreiranja, dizajna i proizvodnje električnih uređaja za svakodnevnu uporabu.
    Vox tim se obraća čovjeku modernog doba i ciljano radi na unapređenju proizvoda i „customer care“ usluga, a samim tim i na poboljšanju kvaliteta života potrošača.

    0 proizvoda

Prikazuje 157 - 168 of 175 stavki
  • Moguće plaćanje kreditnim karticama MasterCard Maestro Visa Diners Club
  • Sigurnost kupnje jamči