Katalog
Učitavanje...
Nema struje na gradilištu? Ovo nije...
TX-MAX serija profesionalnih ručnih rezača savršena je za INTENZIVNO...
Oliveco je profesionalni električni tresač za berbu maslina s izvrsnim...
DeWalt aku kompresor Flexvolt Advantage 18/54V DCC1018N 10L – solo alat...
Torba dizajnirana za pohranu i transport alata. Prostrani glavni džep je...
Ovaj alat služi za uklanjanje udubljenja na karoseriji bez oštećenja...
Dizajnirano za ispumpavanje čiste vode iz dubokih bunara.Čvrsto...
Radne rastezljive hlače BLADE BWP-02 udobna su odjeća za profesionalce i...
Radni kombinezon BLADE BWBP-01 udobna je odjeća za profesionalce, ali i...
Veliki rezač pločica s aluminijskim okvirom i vodilicom s tračnicama od...
Set roštilja s priborom i rukavicama Set sadrži:1 x Plinski roštilj na...
Elit Air Fryer GrillFry360 PRO Sve u jednom - za kuhanje bez stresa,...
Višenamjenski kuhinjski saveznik Iskusite vrhunsku praktičnost i...
Elit Preklopni roštilj GRILLZILLA 2200W Snaga i preciznost za savršeno...
Stolni ventilator 90-011 od 45 W tvrtke NEO TOOLSuređaj je snage 45 W,...
Ako mislite da je priprema sendviča u pekaču neuredan posao, razmislite...
Vodootporni jastučići za koljena ToughBuilt® svestrano su rješenje za...
DeWalt DE7260 mobilna radna platforma za preklopne pile ima izdržljivu...
Marker za duboke rupe idealan je alat ako želite postaviti oznake na...
U 1905 Njemački proizvođač noževa Friedr. Dick razvio seriju noževa s estetskim metalnim prstenovima oko drške. Zamijenio je tezu o prethodno zajedničkim zakovicama koje su se koristile za montiranje ručke na čelik od noža. Friedr. Dick je osnovan u Esslingenu 1778, nakon više od 225 godina i još uvijek je u vlasništvu obitelji poduzeća. Maksima...
U 1905 Njemački proizvođač noževa Friedr. Dick razvio seriju noževa s estetskim metalnim prstenovima oko drške. Zamijenio je tezu o prethodno zajedničkim zakovicama koje su se koristile za montiranje ručke na čelik od noža. Friedr. Dick je osnovan u Esslingenu 1778, nakon više od 225 godina i još uvijek je u vlasništvu obitelji poduzeća. Maksimalna kvaliteta i optimalno rukovanje, dizajnirani sukladnom ergonomskim zahtjevima za profesionalce, čine Dick proizvodi vodeći brand za profesionalne kuhare diljem svijeta.
Poseban dizajn 1905 i time dodatno potrebne specijalne tehnike su razvijeni od strane Friedr. Dick-a. I tada i sada noževi serije 1905 su zadivljujući zahvaljujući svojem iznimnom izgledu. Moderni materijali i proizvodni procesi koriste se i danas. U simetričnosti čelika prstenja neodvojivo povezani s plastičnom ručkom, koristeći jedinstvenu tehnologiju. Sječivo je odlično naoštreno i nož uživa savršenu ravnotežu, a sužava se na vrhu. To ne ide bez napomene da je oštrica izrađena od najkvalitetnijeg nehrđajućeg Njemačkog čelika XCrMoVMn, preferiranog od renomiranih kuhara.
Fino raspršene martenzitna struktura se proizvodi (s tvrdoćom od preko 60 HRC) zahvaljujući hi-tech procesom očvršćivanja na temperaturi od oko 1950 ° C, a kriogenski tretman na niskim temperaturama od -190 ° C te ciljano kaljenje u nekoliko faza na cca 392 ° C stvara jedinstveno, dinamičano i oštro sječivo. Tijekom tog procesa, tvrdoća je pažljivo smanjena na 55HRc. Ova tvrdoća je potrebana, jer to jamči oštrinu i zadržavanje oštrine i tako olakšava brušenje. Kombiniranje dvaju zahtjeva na uravnotežen način je umjetnost. Na kraju vrlo iskusni majstori dodaju savršenu oštrinu nožu ručnim brušenjem.
Nož kovani za guljenje, rezanje povrća i dekoriranje, duljine oštrice 7 cm.
Nož kovani za guljenje, rezanje povrća i dekoriranje, duljine oštrice 9 cm.
Duljina oštrice 15 cmNož za rezanje pečenja, šunke, mesa
Nož kovani za savršeno uravnotežen za sjeckanje, rezanje, tranširanje, duljine oštrice 15cm
Nož za okoštavanje i uklanjanje tetiva, masnog tkiva i hrskavice duljine oštrice 15 cm
Serija 1905 – naša ekskluzivna serija Spoj tradicije i modernizma, novim izdanjem povijesnog dizajna: Friedr. DICK je 1905. godine razvio seriju kuharskih noževa bez tradicionalnih zakovica a koje su zamijenile prsteni koji privlače pažnju. Povezivanje tradicionalnog dizajna i modernih tehnologija novo je izdanje klasičnog proizvoda. Oštrica je izrađena...
Kovani nož savršeno uravnotežen za sjeckanje, rezanje, tranširanje, duljine oštrice 21cm
Nož šefa kuhinje! Nož kovani savršeno uravnotežen za sjeckanje, rezanje, tranširanje, duljine oštrice 26cm
Ovaj klasični japanski nož koristi se za pripremu plodova mora, mesa i povrća. Duljina oštrice 18 cm.
Nož za rezanje pečenja, šunke, mesa. Duljina oštrice 21 cm.
Nož pogodan za rezanje kruha, kore, kolače i kože voća i povrća. Duljina oštrice 26 cm.
Nož kovani za rezanje pršuta i lososa . Duljina oštrice cm 32 Serie 1905 – Kovani nož Čelik: X50CrMoV15 očvrsnut na 56º HRC Ručka: POMSerija 1905 – naša ekskluzivna serija Spoj tradicije i modernizma, novim izdanjem povijesnog dizajna: Friedr. DICK je 1905. godine razvio seriju kuharskih noževa bez tradicionalnih zakovica a koje su zamijenile...