Katalog
Učitavanje...
Žirafa aku Dewalt DCE800N brusilica za suhe zidove (knauf), 225mm,...
Victorinox Swiss Classic kuhinjski set sastoji se od 8 različitih...
Victorinox Swiss Classic kuhinjski set sastoji se od 11 različitih...
Ovaj Victorinox set sadrži 5 pažljivo odabranih kuhinjskih noževa i...
DEWALT DEWDWCKP DWC15001 štitnici za koljena imaju ergonomski dizajn,...
Shiatsu Comfort 2u1 jastučić za masažu i zagrijavanje omogućuje masažu...
Uz pet dodataka dobivate kompletnu njegu kože kod kuće Tri glave...
Ovaj komplet za manikuru/pedikuru omogućuje vam da razmazite svoje nokte...
Hidromasažni uređaj s nekoliko wellness dodataka 3 pribora za pedikuru 2...
Bučanje koje stvaraju mjehurići pomiče vodu i masira refleksnu zonu...
Pozitivni učinci masaže s uređajem Cell Roller proizlaze iz tehnike...
Lanaform Massage Mattress je električni madrac za masažu koji pomaže pri...
Masažni aparat, koji je jednostavan za uporabu jer omogućava masažu svih...
Primjereno za upotrebu u autu. Novi model masažnog sjedišta nudi...
Victorinox Swibo nož fleksibilne zakrivljene oštrice, namijenjen...
Swibo Victorinox kuhinjski nož 5.8451 Ergonomska drška je izrađena od...
U 1905 Njemački proizvođač noževa Friedr. Dick razvio seriju noževa s estetskim metalnim prstenovima oko drške. Zamijenio je tezu o prethodno zajedničkim zakovicama koje su se koristile za montiranje ručke na čelik od noža. Friedr. Dick je osnovan u Esslingenu 1778, nakon više od 225 godina i još uvijek je u vlasništvu obitelji poduzeća. Maksima...
U 1905 Njemački proizvođač noževa Friedr. Dick razvio seriju noževa s estetskim metalnim prstenovima oko drške. Zamijenio je tezu o prethodno zajedničkim zakovicama koje su se koristile za montiranje ručke na čelik od noža. Friedr. Dick je osnovan u Esslingenu 1778, nakon više od 225 godina i još uvijek je u vlasništvu obitelji poduzeća. Maksimalna kvaliteta i optimalno rukovanje, dizajnirani sukladnom ergonomskim zahtjevima za profesionalce, čine Dick proizvodi vodeći brand za profesionalne kuhare diljem svijeta.
Poseban dizajn 1905 i time dodatno potrebne specijalne tehnike su razvijeni od strane Friedr. Dick-a. I tada i sada noževi serije 1905 su zadivljujući zahvaljujući svojem iznimnom izgledu. Moderni materijali i proizvodni procesi koriste se i danas. U simetričnosti čelika prstenja neodvojivo povezani s plastičnom ručkom, koristeći jedinstvenu tehnologiju. Sječivo je odlično naoštreno i nož uživa savršenu ravnotežu, a sužava se na vrhu. To ne ide bez napomene da je oštrica izrađena od najkvalitetnijeg nehrđajućeg Njemačkog čelika XCrMoVMn, preferiranog od renomiranih kuhara.
Fino raspršene martenzitna struktura se proizvodi (s tvrdoćom od preko 60 HRC) zahvaljujući hi-tech procesom očvršćivanja na temperaturi od oko 1950 ° C, a kriogenski tretman na niskim temperaturama od -190 ° C te ciljano kaljenje u nekoliko faza na cca 392 ° C stvara jedinstveno, dinamičano i oštro sječivo. Tijekom tog procesa, tvrdoća je pažljivo smanjena na 55HRc. Ova tvrdoća je potrebana, jer to jamči oštrinu i zadržavanje oštrine i tako olakšava brušenje. Kombiniranje dvaju zahtjeva na uravnotežen način je umjetnost. Na kraju vrlo iskusni majstori dodaju savršenu oštrinu nožu ručnim brušenjem.
Nož kovani za guljenje, rezanje povrća i dekoriranje, duljine oštrice 7 cm.
Nož kovani za guljenje, rezanje povrća i dekoriranje, duljine oštrice 9 cm.
Duljina oštrice 15 cmNož za rezanje pečenja, šunke, mesa
Nož kovani za savršeno uravnotežen za sjeckanje, rezanje, tranširanje, duljine oštrice 15cm
Nož za okoštavanje i uklanjanje tetiva, masnog tkiva i hrskavice duljine oštrice 15 cm
Serija 1905 – naša ekskluzivna serija Spoj tradicije i modernizma, novim izdanjem povijesnog dizajna: Friedr. DICK je 1905. godine razvio seriju kuharskih noževa bez tradicionalnih zakovica a koje su zamijenile prsteni koji privlače pažnju. Povezivanje tradicionalnog dizajna i modernih tehnologija novo je izdanje klasičnog proizvoda. Oštrica je izrađena...
Kovani nož savršeno uravnotežen za sjeckanje, rezanje, tranširanje, duljine oštrice 21cm
Nož šefa kuhinje! Nož kovani savršeno uravnotežen za sjeckanje, rezanje, tranširanje, duljine oštrice 26cm
Ovaj klasični japanski nož koristi se za pripremu plodova mora, mesa i povrća. Duljina oštrice 18 cm.
Za kruh i pečenja s korom. Duljina oštrice 21 cm.
Nož za rezanje pečenja, šunke, mesa. Duljina oštrice 21 cm.
Nož pogodan za rezanje kruha, kore, kolače i kože voća i povrća. Duljina oštrice 26 cm.