Katalog
Učitavanje...
Einhell kutna brusilica u setu TC-AG 125/850 Kit daje svakom projektu u...
Einhell akumulatorski fen za vrući zrak TE-HA 18 Li-Solo fleksibilan je...
Raspršivač Geyser mogu koristiti odrasle osobe za raspršivanje tekućih...
Raspršivač Geyser mogu koristiti odrasle osobe za raspršivanje tekućih...
Novi kovčeg ručnog alata u KWB asortimanu. Novi dizajn kovčega kod kojeg...
Set alata od 65 komada nudi širok izbor osnovnog alata za sitne popravke...
Novi kovčeg ručnog alata u KWB asortimanu. Novi dizajn kovčega kod kojeg...
Set alata od 199 komada nudi iznimno širok izbor osnovnog alata i...
Set alata od 51 komada nudi širok izbor osnovnog alata za rad u kući,...
Set alata od 99 komada nudi širok izbor osnovnog alata za rad u kući,...
Set alata od 80 komada za svakodnevni rutinski rad u radionici i kući....
Kovčeg za alat od 80 komada za svakodnevni rutinski rad u radionici i za...
Opis proizvodaVisokokvalitetna električna pećnica s rešetkom za roštilj...
Praktičan nož iz posebne serije GO FOR GOLD za rezanje i guljenje ili...
Sigma profi zaštita za koljena je zbog svog silikonskog umetka idealno...
U 1905 Njemački proizvođač noževa Friedr. Dick razvio seriju noževa s estetskim metalnim prstenovima oko drške. Zamijenio je tezu o prethodno zajedničkim zakovicama koje su se koristile za montiranje ručke na čelik od noža. Friedr. Dick je osnovan u Esslingenu 1778, nakon više od 225 godina i još uvijek je u vlasništvu obitelji poduzeća. Maksima...
U 1905 Njemački proizvođač noževa Friedr. Dick razvio seriju noževa s estetskim metalnim prstenovima oko drške. Zamijenio je tezu o prethodno zajedničkim zakovicama koje su se koristile za montiranje ručke na čelik od noža. Friedr. Dick je osnovan u Esslingenu 1778, nakon više od 225 godina i još uvijek je u vlasništvu obitelji poduzeća. Maksimalna kvaliteta i optimalno rukovanje, dizajnirani sukladnom ergonomskim zahtjevima za profesionalce, čine Dick proizvodi vodeći brand za profesionalne kuhare diljem svijeta.
Poseban dizajn 1905 i time dodatno potrebne specijalne tehnike su razvijeni od strane Friedr. Dick-a. I tada i sada noževi serije 1905 su zadivljujući zahvaljujući svojem iznimnom izgledu. Moderni materijali i proizvodni procesi koriste se i danas. U simetričnosti čelika prstenja neodvojivo povezani s plastičnom ručkom, koristeći jedinstvenu tehnologiju. Sječivo je odlično naoštreno i nož uživa savršenu ravnotežu, a sužava se na vrhu. To ne ide bez napomene da je oštrica izrađena od najkvalitetnijeg nehrđajućeg Njemačkog čelika XCrMoVMn, preferiranog od renomiranih kuhara.
Fino raspršene martenzitna struktura se proizvodi (s tvrdoćom od preko 60 HRC) zahvaljujući hi-tech procesom očvršćivanja na temperaturi od oko 1950 ° C, a kriogenski tretman na niskim temperaturama od -190 ° C te ciljano kaljenje u nekoliko faza na cca 392 ° C stvara jedinstveno, dinamičano i oštro sječivo. Tijekom tog procesa, tvrdoća je pažljivo smanjena na 55HRc. Ova tvrdoća je potrebana, jer to jamči oštrinu i zadržavanje oštrine i tako olakšava brušenje. Kombiniranje dvaju zahtjeva na uravnotežen način je umjetnost. Na kraju vrlo iskusni majstori dodaju savršenu oštrinu nožu ručnim brušenjem.
Nož kovani za guljenje, rezanje povrća i dekoriranje, duljine oštrice 7 cm.
Nož kovani za guljenje, rezanje povrća i dekoriranje, duljine oštrice 9 cm.
Duljina oštrice 15 cmNož za rezanje pečenja, šunke, mesa
Nož kovani za savršeno uravnotežen za sjeckanje, rezanje, tranširanje, duljine oštrice 15cm
Nož za okoštavanje i uklanjanje tetiva, masnog tkiva i hrskavice duljine oštrice 15 cm
Serija 1905 – naša ekskluzivna serija Spoj tradicije i modernizma, novim izdanjem povijesnog dizajna: Friedr. DICK je 1905. godine razvio seriju kuharskih noževa bez tradicionalnih zakovica a koje su zamijenile prsteni koji privlače pažnju. Povezivanje tradicionalnog dizajna i modernih tehnologija novo je izdanje klasičnog proizvoda. Oštrica je izrađena...
Kovani nož savršeno uravnotežen za sjeckanje, rezanje, tranširanje, duljine oštrice 21cm
Nož šefa kuhinje! Nož kovani savršeno uravnotežen za sjeckanje, rezanje, tranširanje, duljine oštrice 26cm
Ovaj klasični japanski nož koristi se za pripremu plodova mora, mesa i povrća. Duljina oštrice 18 cm.
Za kruh i pečenja s korom. Duljina oštrice 21 cm.
Nož za rezanje pečenja, šunke, mesa. Duljina oštrice 21 cm.
Nož pogodan za rezanje kruha, kore, kolače i kože voća i povrća. Duljina oštrice 26 cm.