Katalog

Omogućeni filteri:
  Proizvođač

  Promocije

  Novi proizvodi

  Dick Serie 1905

  U 1905 Njemački proizvođač noževa Friedr. Dick razvio seriju noževa s estetskim metalnim prstenovima oko drške. Zamijenio je tezu o prethodno zajedničkim zakovicama koje su se koristile za montiranje ručke na čelik od noža. Friedr. Dick je osnovan u Esslingenu 1778, nakon više od 225 godina i još uvijek je u vlasništvu obitelji poduzeća. Maksima...

  U 1905 Njemački proizvođač noževa Friedr. Dick razvio seriju noževa s estetskim metalnim prstenovima oko drške. Zamijenio je tezu o prethodno zajedničkim zakovicama koje su se koristile za montiranje ručke na čelik od noža. Friedr. Dick je osnovan u Esslingenu 1778, nakon više od 225 godina i još uvijek je u vlasništvu obitelji poduzeća. Maksimalna kvaliteta i optimalno rukovanje, dizajnirani sukladnom ergonomskim zahtjevima za profesionalce, čine Dick proizvodi vodeći brand za profesionalne kuhare diljem svijeta.

  Poseban dizajn 1905 i time dodatno potrebne specijalne tehnike su razvijeni od strane Friedr. Dick-a. I tada i sada noževi serije 1905 su zadivljujući zahvaljujući svojem iznimnom izgledu. Moderni materijali i proizvodni procesi koriste se i danas. U simetričnosti čelika prstenja neodvojivo povezani s plastičnom ručkom, koristeći jedinstvenu tehnologiju. Sječivo je odlično naoštreno i nož uživa savršenu ravnotežu, a sužava se na vrhu. To ne ide bez napomene da je oštrica izrađena od najkvalitetnijeg nehrđajućeg Njemačkog čelika XCrMoVMn, preferiranog od renomiranih kuhara.

  Fino raspršene martenzitna struktura se proizvodi (s tvrdoćom od preko 60 HRC) zahvaljujući hi-tech procesom očvršćivanja na temperaturi od oko 1950 ° C, a kriogenski tretman na niskim temperaturama od -190 ° C te ciljano kaljenje u nekoliko faza na cca 392 ° C stvara jedinstveno, dinamičano i oštro sječivo. Tijekom tog procesa, tvrdoća je pažljivo smanjena na 55HRc. Ova tvrdoća je potrebana, jer to jamči oštrinu i zadržavanje oštrine i tako olakšava brušenje. Kombiniranje dvaju zahtjeva na uravnotežen način je umjetnost. Na kraju vrlo iskusni majstori dodaju savršenu oštrinu nožu ručnim brušenjem.

  Više

  Dick Serie 1905 Ima 19 proizvoda.

  po stranici
  Prikazuje 1 - 12 of 19 stavki
  Prikazuje 1 - 12 of 19 stavki
  • Moguće plaćanje kreditnim karticama MasterCard Maestro Visa Diners Club
  • Sigurnost kupnje jamči