Promocije

Novi proizvodi

Noževi i pribor Ima 142 proizvoda.

Podkategorije

 • Setovi noževa
 • Dick Serie 1905

  U 1905 Njemački proizvođač noževa Friedr. Dick razvio seriju noževa s estetskim metalnim prstenovima oko drške. Zamijenio je tezu o prethodno zajedničkim zakovicama koje su se koristile za montiranje ručke na čelik od noža. Friedr. Dick je osnovan u Esslingenu 1778, nakon više od 225 godina i još uvijek je u vlasništvu obitelji poduzeća. Maksimalna kvaliteta i optimalno rukovanje, dizajnirani sukladnom ergonomskim zahtjevima za profesionalce, čine Dick proizvodi vodeći brand za profesionalne kuhare diljem svijeta.

  Poseban dizajn 1905 i time dodatno potrebne specijalne tehnike su razvijeni od strane Friedr. Dick-a. I tada i sada noževi serije 1905 su zadivljujući zahvaljujući svojem iznimnom izgledu. Moderni materijali i proizvodni procesi koriste se i danas. U simetričnosti čelika prstenja neodvojivo povezani s plastičnom ručkom, koristeći jedinstvenu tehnologiju. Sječivo je odlično naoštreno i nož uživa savršenu ravnotežu, a sužava se na vrhu. To ne ide bez napomene da je oštrica izrađena od najkvalitetnijeg nehrđajućeg Njemačkog čelika XCrMoVMn, preferiranog od renomiranih kuhara.

  Fino raspršene martenzitna struktura se proizvodi (s tvrdoćom od preko 60 HRC) zahvaljujući hi-tech procesom očvršćivanja na temperaturi od oko 1950 ° C, a kriogenski tretman na niskim temperaturama od -190 ° C te ciljano kaljenje u nekoliko faza na cca 392 ° C stvara jedinstveno, dinamičano i oštro sječivo. Tijekom tog procesa, tvrdoća je pažljivo smanjena na 55HRc. Ova tvrdoća je potrebana, jer to jamči oštrinu i zadržavanje oštrine i tako olakšava brušenje. Kombiniranje dvaju zahtjeva na uravnotežen način je umjetnost. Na kraju vrlo iskusni majstori dodaju savršenu oštrinu nožu ručnim brušenjem.

 • Dick Red Spirit

  Red Spirit, inspirativna serija
  Friedr. Dick je ponosan predstaviti nož serije "Red Spirit", nož koji je inspiriran azijskom umjetnošću, proizveden njemačkom preciznošću i tradicionalnim proizvodnim metodama u kombinaciji s najmodernijom tehnologijom.

 • Dick ActiveCut

  Nož serije ActiveCut - Izrađen u Njemačkoj - kovan od visoko kvalitetnog nehrđajućeg čelika. Dobro oblikovana i ergonomski dizajnirana ručka u potpunosti izrađena od plastike neprimjetno je spojena s oštricom. Nož je savršeno uravnotežen i leži udobno u ruci. Dvostruko brušen osigurava iznimnu oštrinu.

 • Dick Premier Plus

  DICK PREMIER

  F.Dick premier linija nudi užitak rezanja za najzahtijevnije. 

  • Dugi vijek trajanja kroz visoko kvalitetni nehrđajuči čelik , ledeno hlađen kroz najprogresivniju tehnologiju  topliske obrade
  • Laserski testirana geometrija rezne plohe, jako efektivna oštrica do poliranog ruba
  • široki prostor za prednji prst
  • Ručka izrađena od visokokvalitetne plastike sa glatkim spojevima radi bolje higijene
  • Savršen balans
  • Ergonsomska drška
 • Dick Premier WACS

  Friedr. Dick postavlja nove standarde u rezanju kovanim noževima. Jedinstven u sektoru kovanih kuharskih noževa, Friedr Dick sada predstavlja svoje vrhunske kuharske noževe serije s antibakterijskim neljepljivim premazom, poliranim rubom za savršeno rezanje. Premier WACS je jedinstveni sastav sa higijenski neljepljivim premazom i dragocjenom ručkom sa sedefnim izgledom.

  Serija noževa Premier WACS, razvijena je u suradnji sa  Svjetskom udrugom kuhara.

 • Dick SUPERIOR

  Superior, tradicionalna serija
  SUPERIOR-serija je dizajnirana za profesionalne korisnike. Kombinacija ovog klasičnog, bez vremenskog dizajna i laganu zakovicama spojenu ručku čine ovaj rezni alat, nož koji zadovoljava visoke zahtjeve kvalitete.

 • Dick Serie 1893

  1893, inovativna Damask serija noževa

  Ako riječ 'ekskluzivno' do sada nije postojala, bilo bi je nužno izmisliti za seriju noža 1893. Ultra-fini Damask čelik sastoji se od 67 slojeva - samo pogled na njega govori da je nešto jedinstveno ispred vas.
  Izrađen od posebnog VG10-33 slojevitog čelika, daje ovoj seriji neku jedinstvenost. Posebna ekološki tehnika otkriva svaku trunku čelika u svoj ​​svojoj ljepoti. Još jedna značajka čini 1893 serija je apsolutno nezamjenjiva je činjenica je najljepši Damask čelik korišten i za spoj drške i oštrice i na kraju ručke noža. To ne bi bilo moguće bez pomoći najmodernije i složene laserske tehnologije.
  Kao i čelično tijelo, ručka je također remek-djelo zanata izrade noževa. Apsolutno je vodonepropusna i čvrsta u ruci, ne izlučuje ​​vlagu i odgovara najvišim higijenskim standardima. High-tech materijal koji nije zaljepljen ili zakovan zakovicama, nego formiran sloj po sloj. Rezultat je površina koja daje dojam kože, a počiva tiho i fleksibilno u ruci. Naziv serije je utisnut na nožu patentiranom metodom, a izgleda kao vodeni žig koji daje nožu završni optički touch.

 • Noževi za sir
 • Ostali Dick...
 • Oštrači noževa
po stranici
Prikazuje 1 - 12 of 142 stavki
Prikazuje 1 - 12 of 142 stavki
 • Moguće plaćanje kreditnim karticama American Express MasterCard Maestro Visa Diners Club
 • Sigurnost kupnje jamči